Over

IMG_4692

Het handboek Marketing in een wereld vol beleving werd door Christoph Vandewiele gecreëerd als naslagwerk van allerlei bestaande theorieën en marketingmodellen enerzijds, maar anderzijds ook om je te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Bij het samenstellen van dit managementboek bracht Christoph Vandewiele content bijeen van gerenomeerde professoren en marketing-auteurs, verrijkt met enkele persoonlijke belevingen en inzichten uit de marketingwereld, de bredere entertainmentwereld en de belevingseconomie.

IMG_4697

De combinatie van deze inzichten helpt de nieuwe marketeer om ‘outside the box’ te denken, te innoveren of te creëren; maar daarvoor moet hij die ‘box’ natuurlijk wel eerst heel goed kennen en kunnen definiëren. Dat is wat we met dit managementboek ambiëren: de juiste inzichten bundelen in één geheel, om je zo voldoende bagage mee te geven tijdens nieuwe denkprocessen.

IMG_9878

Christoph Vandewiele is gastprofessor Media en Entertainment Business bij Thomas More in Mechelen en oprichter van Think Tank Experts in Antwerpen.