Cases

IMG_4695

Het handboek Marketing in een wereld vol beleving bevat vandaag reeds heel wat Vlaamse, Nederlandse en internationale cases van merken en bedrijven zoals: McDonald’s, deli2go, Lego, Blendle, Heineken, één, Nike, L’Oréal, BMW, Delhaize, Colruyt, Samsung, Philips, adidas, Decathlon, Extran, Basic Fit, Red Bull, Feyenoord, Airbnb, Alpe d’HuZes, Booking.com, Lidl en Nespresso.

Maar omdat die “marketing in een wereld vol beleving” continu in beweging is, is het ook noodzakelijk om het handboek te verrijken met andere kleine en grote cases die we hier op de website verzamelen. Soms zijn het uitgebreide analyses, soms gaat het om een persbericht, maar alle cases hebben één doel gemeenschappelijk: ons helpen in te zien dat beleven belangrijker is dan hebben.

Je vindt de cases makkelijk door in de zoekfunctie van de website “case” in te tikken. Of kan je hieronder alvast enkele cases bekijken:
Club Brugge
Pascale Naessens
Stromae – Mosaert
UTMB
Telenet
AG Insurance

Heb je zelf een interessante case voor de website of voor de volgende editie van het boek? Stuur gerust een berichtje naar christoph.vandewiele@thomasmore.be